În Medgidia începe furnizarea de căldură în apartamente. Constănțenii mai așteaptă

În Medgidia începe furnizarea de căldură în apartamente. Constănțenii mai așteaptă(426)


S.C. Apollo Ecoterm S.R.L. va începe furnizarea căldurii în Medgidia, în urma scăderii termperaturilor pe timpul nopții și discuțiilor pe care reprezentanții societății le-au purtat cu asociațiile de proprietari sau locatari. Astfel, furnizarea agentului termic se va face diferențiat, în funcție de cererile înaintate de asociații.

Caloriferele se vor încălzi mai devreme în casele arondate centralei termice nr. 7 (zona Berărie), ca răspuns la cererea locatarilor. Începând de astăzi, 20 octombrie, aceștia vor primi căldură între orele 17:00 – 07:00, în timp ce asociațiile de proprietari sau locatari arondate centralelor și punctelor termice numerele 1, 4, 6, 8, 10, 12, 15 și 16 vor avea căldură de la data de 01 noiembrie 2015.

Prețul va rămâne și anul acesta neschimbat, mai exact 234 lei/Gcal pentru populație și 370 lei pentru agenții economici, diferența de preț constând în subvenția de 136 lei, provenită din bugetul local, pentru a acoperi o parte din suma alocată plății facturilor de către cetățeni.
În municipiul Medgidia, furnizarea centralizată a agentului termic se face prin intermediul a 6 centrale şi 3 puncte termice pentru un număr de 970 abonaţi, din care 953 apartamente, 4 case şi 13 agenţi economici şi instituţii publice.

În municipiul Constanța, primăria și RADET au decis că încă nu este cazul să se furnizeze căldură. Mai mult, încă nu se știe care va fi prețul pe care îl vor plăti abonații RADET în această iarnă.
 
jooble.org