Ce au făcut polițiștii în ultimele ore(409)


Urmare a prinderii în flagrant din Poarta Albă a celor trei bărbaţi de către poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale, la data de 19.10.2015, aceştia au fost prezentaţi Judecătoriei Constanţa, în urma audierilor, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fapt pentru care au fost introduşi în arestul al I.P.J. Constanţa.


Mandatul de arestare pus în aplicare de poliţişti
Ieri, poliţiştii Postului de Poliţie Valu lui Traian, cu sprijinul celor din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Constanţa, au pus în aplicare mandatul de arestare emis pe numele lui M. Marian de 26 ani şi a lui C. Sercin de 28 de ani, ambii din Valu lui Traian, cei doi fiind introduşi în Penitenciarul Poarta Albă.


Cercetaţi pentru furt
Poliţiştii din Tuzla cercetează penal în stare de libertate pe H. Vasile Cristian şi pe P. Remon Ionel, care, la data de 05.10.2015, sunt bănuiţi că ar fi sustras o drujbă în valoare de 1.850 de lei dintr-un imobil din localitate.


Cercetat penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat
Poliţiştii din Deleni cercetează penal pe M. Niculae din Zorile, care, în dimineaţa de 19.10.2015, ora 07.20, a fost depistat de oamenii legii pe DN3, între Deleni şi Pietreni, conducând un tractor neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.
Vehiculul transporta material lemnos, care a fost indisponibilizat şi predat Ocolului Silvic Băneasa, întrucât existau suspiciuni cu privire la provenienţa acestuia.

         
jooble.org