Weekend greu pentru jandarmi(561)


În perioada 17-18 octombrie a.c., efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi I.S.U. Constanţa, vor fi angrenate în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive şi cultural-artistice organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.

Sâmbătă 17 octombrie a.c., jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa şi Ştiinţa Municipal Bacău, eveniment sportiv ce se va desfăşura la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, începând cu ora 11.00.

În aceeaşi zi, jandarmii constănţeni vor acţiona şi pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de handbal feminin dintre echipele C.S.U. Neptun şi C.S. Ştiinţa Bacău.

Tot sâmbătă 17 octombrie a.c., efective de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de rugby dintre echipele C.S. Năvodari şi C.S. Politehnica Unirea Iaşi, la stadionul “Flacăra” din Năvodari, începând cu ora 10.00.

În aceeaşi zi, în intervalul orar 12.00-14.00, jandarmii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de fotbal dintre echipele de juniori ale cluburilor F.C. Farul Constanţa şi F.C. Viitorul II, iar începând cu ora 15.00 vor fi asigurate măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Viitorul II şi C.S.M. Olteniţa.

Tot sâmbătă 17 octombrie a.c., începând cu ora 18.00 jandarmii vor acţiona pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a unui eveniment cultural-artistic organizat în zona piaţetei Decebal din municipiul Medgidia. Cu acest prilej vor evolua pe scenă artişti de muzică uşoară şi folclor.

Duminică, 18 octombrie a.c., jandarmii vor acţiona pentru desfăşurarea într-un climat de ordine şi siguranţă a meciului de handbal masculin dintre echipele H.C. Farul Constanţa şi H.C. Buzău, partidă ce se va desfăşura începând cu ora 13.00 la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa.

Tot duminică, în intervalul orar 09.00-15.00, jandarmii vor avea în atenţie un eveniment sportiv de ciclism, ce va avea loc în zona falezei cazinoului din Constanţa.

Pentru buna desfăşurare a acestor activităţi, jandarmii adresează rugămintea către participanţi să manifeste spirit de fair-play şi să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului. 
jooble.org