A spart o casă înarmat cu pietre și o sabie(583)


Ieri, ora 1.20, poliţiştii au fost sesizaţi prin Dispeceratul SNUAU 112, de către trei persoane din comuna Ion Corvin, despre faptul că, în jurul orei respective, Tapalagă Marian-Constantin le-a distrus locuinţele prin spargerea geamurilor, iar pe una dintre acestea a ameninţat-o, iar pe alta a agresat-o.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii aflaţi în serviciu, care l-au identificat la una dintre cele trei locuinţe pe bărbatul în cauză, care era înarmat cu o sabie artizanală şi care i-a ameninţat cu acte de violenţă, după care a fugit pe o stradă laterală.

Bărbatul a fost identificat în curtea locuinţei sale, de unde a continuat cu proferarea de ameninţări cu acte de violenţă, având sabia în mână şi totodată aruncând cu pietre.

În această situaţie, poliţistul aflat la faţa locului a efectuat uz de armă în mod legal, trăgând 4 cartuşe în plan vertical, în urma căruia nu au rezultat victime omeneşti ori pagube materiale.

Ulterior poliţistul a pătruns în locuinţa persoanei, unde l-a dezarmat de sabie şi imobilizat pe bărbat, folosind spray-ul din dotare, şi l-a condus la sediul Postului de Poliţie Ion Corvin pentru cercetări. 
jooble.org