M10 vrea ca Elizabeta Samara să fie cetățean de onoare al Constenței(632)


Președintele M10 Constanța, Mihai Petre, le-a solicitat astăzi consilierilor locali să introducă pe ordinea de zi un proiect de hotărâre privind acordarea titlului de cetățean de onoare al municipiului Constanța Elizabetei Samara.

Proaspăt medaliată cu aur la Campionatele Europene de tenis de masă (proba de simplu) de la Ekaterinburg (Rusia), după ce a trecut în finală de chinezoaica naturalizată olandeză, Li Jie, Elizabeta Samara este unul dintre constănțenii care ne fac să fim mândri de calitatea de constănțean, greu încercată în ultimii 15 ani.

”Elizabeta Samara este un reper pentru toți tinerii care urmăresc performanța sportivă, una dintre puținele și adevăratele valori naționale care ar trebui să fie apreciată așa cum se cuvine și la nivel local. Acordarea titlului de cetățean de onoare al municipiului Constanța domnișoarei Elizabeta Samara, campioană europeană la tenis de masă, reprezintă atât un gest de normalitate în sensul recunoașterii performanțelor internaționale stabilite de toți sportivii constănțeni, cât și de respect din partea administrației publice locale față de efortul considerabil depus de aceștia și de rezultatele obținute”, a precizat Mihai Petre.

Următoarea ședință de consiliu va avea loc pe 13 octombrie 2015.
jooble.org