Decebal Făgădău: Vă adresez invitația de a vă alătura efortului nostru

Decebal Făgădău: Vă adresez invitația de a vă alătura efortului nostru(563)


Dragi constănțeni,


Astăzi am început campania de curățenie generală a orașului nostru, ca un prim pas într-o campanie pe care ne-o dorim permanentă. Orice bun gospodar știe că dacă faci curățenie generală de două ori pe an este mult mai ușor să o menții.

Municipalitatea va da tonul acestei campanii, iar așteptările mele cele mai mari sunt de la companiile cu care avem contracte încheiate pentru salubritate și întreținere spații verzi, respectiv POLARIS, POMACOST, SPORT TURISM, M&M RECYCLING. De asemenea, toate direcțiile primăriei, precum și regiile și societățile coordonate sau subordonate municipalității se vor implica activ în această campanie.

Vă adresez invitația de a vă alătura efortului nostru fie că locuiți la casă, fie că locuiți la bloc, fie că lucrați la o companie sau instituție din Constanța. Nu îmi voi permite niciodată să vă cer să faceți munca altuia, dar cred că este datoria fiecăruia dintre noi să ne arătăm respectul față de orașul nostru prin felul în care arată proprietatea noastră sau locul nostru de muncă.

Campania „Curățăm Constanța noastră” se derulează pe tot parcursul lunii octombrie și va fi urmată de o campanie de plantări începând cu luna noiembrie.

Le mulțumesc tuturor celor care s-au înscris deja în campania noastră, familii sau firme constănțene. Orice contribuție a dumneavoastră este binevenită și va fi apreciată.

Detaliile campaniei le găsiți pe site-ul nostru www.curatamconstantanoastra.ro sau pe pagina de facebook curatamconstantanoastra și vă invit să ne trimiteți pe adresa curatamconstantanoastra@gmail.com imagini care surprind atât munca depusă, cât și problemele pe care doriți să le semnalați.

Vă mulțumesc și sunt sigur că ne vom întâlni în cartier sau în parc!


Cu respect,

Decebal Făgădău

 

  
jooble.org