MAMAIA. “Circo Americano Vargas”: 13 specii de animale, clovni, jongleri, acrobaţi şi… gladiatori!

MAMAIA. “Circo Americano Vargas”: 13 specii de animale, clovni, jongleri, acrobaţi şi… gladiatori!(3811)


Este foarte bine că, în ultimele două sezoane estivale, pe litoralul românesc al Mării Negre au venit, şi iată că sosesc şi în această vară!, mai multe trupe de circ, nu doar una singură, aşa cum se întâmpla în trecut. La fel de pozitiv este şi faptul că şederea lor este mai lungă, în timp, şi mai extinsă, în spaţiu, acoperind întreg vârful de sezon şi, respectiv, toate zonele de litoral: Constanţa – Mamaia – Năvodari, Eforiile – Techirghiol – Costineşti şi Mangalia – Vama Veche.

După ce deja cosacratul (nu numai pe litoral şi nu numai în România!) “Circulo Acvatico Belucci” şi-a instalat corturile, iată că, de astăzi, 21 iunie, îşi începe seria de spectacole şi “Circo Americano Vargas”, care este amplasat la intrarea dinspre Sud (Constanţa) a staţiunii Mamaia, peste drum de Hotelul “Malibu”. Şi nu va pleca decât odată cu ultimii turişti estivali!


Surpiza sezonului: gladiatorii!


“Vargas” este un circ complet, cu dresuri a nu mai puţin de 13 (!) specii de animale (lei, cămile bactriene, dromaderi, lame, alpaca, crocodili, şerpi, păianjeni, căţei, pisici, cai şi ponei), acrobaţi, jongleri, bineînţeles clovni şi, surpriza şi noutatea verii:… gladiatori! Cine pariază că nu vor fi aceştia atracţia cea mai mare pentru copii? Cum, nu are nimeni curajul să ţină acest pariu? Da, e logic, în vremuri de criză nu arunci cu banii pe fereastră, pariind pe... imposibil! Mai bine, cu ei, îţi iei copiii, ori nepoţii, şi te duci la Circ!
Artiştii de la „Circo Americano Vargas” performează în fiecare seară a săptămânii, de la ora 20.30, sâmbăta şi Duminica având şi un al doilea spectacol, de după amiază, de la ora 18.00.
 
jooble.org