Traian Băsescu: Țara este în fața unui șantaj ordinar practicat de Dragnea, Ponta și președintele Klaus Iohannis(737)


Traian Băsescu a declarat la B1 TV că premierul Victor Ponta și președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, sunt „doi șantajiști" care pun propriile interese în fața intereselor țării.

„Aș remarca faptul că țara este în fața unui șantaj ordinar practicat într-un triunghi practicat de Dragnea, Ponta și președintele Klaus Iohannis, care are un rol aici. Deci, sunt trei entități, din care doi, Ponta și Dragnea, care având un dispreț total pentru interesele țării merg la șantajul pe care l-am anticipat de acum trei săptămâni, când spuneam că până când Iohannis nu garatează desemnarea unui premier de la PSD, Ponta nu va pleca de la Guvern", a declarat fostul președinte la B1.

„Preşedintele Iohannis nu realizează în momentul de faţă cât de antinaţional este ce se întâmplă şi ce indivizi lipsiţi de scrupule are în faţă. Vreau să fiu foarte clar: eu nu spun că Victor Ponta e vinovat. Am mai spus că nu sunt de acord cu schimbarea guvernelor cu Parchetul. Departe de mine să susţin vinovăţia lui Victor Ponta. Dar ce fac aceşti indivizi este un şantaj împotriva intereselor ţării. Un şantaj ordinar la un preşedinte care nu realizează cât de departe merg aceşti indivizi. Uitaţi-vă cât fariseim la ei", a mai spus fostul președinte.
jooble.org