Loteria bonurilor fiscale - extragere specială de sărbători(620)


Monitorul Oficial a publicat, astăzi, un Ordin al ministrului Finanțelor Publice, prin care ministerul organizează o nouă extragere ocazională în cadrul Loteriei bonurilor fiscale și la care vor participa bonurile emise într-un interval de trei luni, extragerea fiind programată în 27 decembrie.

Ministerul Finanțelor Publice va organiza o nouă extragere ocazională a Loteriei bonurilor, în luna decembrie, potrivit Ordinului MFP nr. 1151/2015, care a fost publicat, joi, în Monitorul Oficial.

Extragerea va avea loc în 27 decembrie, urmând să participe bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie - 30 noiembrie, fondul de premiere alocat acestei extrageri fiind de un milion lei.

"În data de 27 decembrie 2015 se organizează o extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale. La extragerea prevăzută la alin. (1) participă bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic cuprins între data de 1 septembrie și data de 30 noiembrie 2015 care îndeplinesc condițiile prevăzute de Ordonanța Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 166/2015", a arată în actul normativ. 
jooble.org