Prinși în flagrant, în timp ce încercau să fure o mașină(496)


Ieri, la ora 18.00, la sediul Poliţiei oraş Techirghiol s-a prezentat o femeie în vârstă de 59 de ani, care reclamă faptul că, în timp ce se afla pe malul lacului a purtat o ocnversaţie cu un bărbat, iar după ce acesta a plecat a constatat lipsa cheilor auto, a telefonului mobil şi a unui pachet de ţigări.

Poliţiştii s-au deplasat operativ în zona în care se afla parcat autoturismul depistându-i în flagrant pe D. MIHAI, de 40 ani, şi pe L. Paul de 48 de ani, ambii din oraşul Techirghiol, în timp ce sustrăgeau autoturismul reclamantei, ce se afla parcat la intersecţia bulevardului Eforie cu strada Oituz din oraşul Techirghiol.

Cu ocazia controlului corporal, asupra lui D. MIHAI poliţiştii au găsit un telefon mobil şi un pachet de ţigări, iar cheile autoturismului în contact.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost a fost testat cu aparatul Drager stabilindu-se că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt de auto, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

D. Mihai a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

  
jooble.org