Cristi Minculescu şi Iris ajung şi în Constanţa cu turneul “Din nou împreună”

Cristi Minculescu şi Iris ajung şi în Constanţa cu turneul “Din nou împreună”(601)


Pe 12 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, legendara trupă IRIS îşi invită fanii să cânte alături de ei într-un concert de excepţie, care face parte din turneul naţional “Din Nou Împreună”. După trei ani de absenţă, Cristi Minculescu revine alături de IRIS, împreună cu care a scris o pagină importantă în istoria muzicii româneşti, timp de 35 de ani.

Turneul va avea loc în 14 oraşe din România şi la Chişinău, în perioada 18 septembrie - 15 octombrie, şi, aşa cum sugerează însuşi numele, este o sărbătorire a faptului că trupa revine în faţa publicului în formula care i-a consacrat.

Năpădit de amintiri, Cristi Minculescu mărturiseşte: “Când spun Constanţa, spun "Trenul fără naş", pentru că a fost compus acolo. Adrian Păunescu a făcut versurile în doar 15 minute, pe plajă.”

Cine nu îşi aminteşte versurile pieselor precum “Baby”, “Nu mă uita”, "De vei pleca” sau “Strada ta”? Cristi Minculescu şi IRIS invită toţi constănţenii să retrăiască alături de ei, timp de aproape două ore, cele 4 decenii de succes, într-un show pentru toate vârstele, de la nostalgici până la generaţia tânără.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta sau online pe www.iabilet.ro. 
jooble.org