Săptămâna viitoare, în Constanţa: “Târgul de podoabe, găteli şi dichisuri pentru casă”!

Săptămâna viitoare, în Constanţa: “Târgul de podoabe, găteli şi dichisuri pentru casă”!(1058)


În perioada 28 - 30 iunie 2013, pe platoul din faţa City Park Mall, din Constanţa, se va desfăşura un târg de obiecte lucrate manual, sub denumirea de ,,Târg de podoabe, găteli şi dichisuri pentru casă". Vor putea fi admirate bijuterii lucrate manual, din materiale diverse, haine originale, obiecte decorative pentru casă, toate fiind creații UNICAT! Vor fi prezenți numeroşi realizatori de obiecte „handmade”, din Mangalia, Constanța, Bucureşti, Braşov şi judeţul Neamţ.

Pe întreg Litoralul, până la sfârşitul sezonului estival!

Acest gen de evenimente sa va periodiciza, în această locaţie, precum şi în alte zone de pe Litoral, pe toata durata sezonului estival 2013. Organizatorii promit că exponatele vor fi de cea mai bună calitate: obiecte din piele, pictură pe ţesături, bijuterii unicat, săpunuri de casă cu diverse arome şi modele, tablouri originale, în tehnici inedite. Joi, 20 iunie, se deschide “varianta” vamaiotă a acestui târg – expoziţie. Locaţia de la Vama Veche este tradiţională pentru această manifestare estivală itinerantă.

Obiectele “handmade”: o pată de culoare şi de bun gust, în zona tulbure a comerţului cu “suveniruri”!

“În abundenţa de mărfuri de duzină, suveniruri de prost gust şi de o calitate îndoielnică, obiectele “handmade” sunt o pată de culoare, în zona tulbure a comerţului pe acest segment şi, nu în ultimul rând, o dovadă palpabilă a ingeniozităţii şi imaginaţiei autohtone”, a ţinut să ne ispitească Mirela Dogaru, organizatorul Târgului.
jooble.org