Prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă 20.000 de țigarete(625)


Ieri, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul Judecătoriei Constanţa, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, cu sprijinul celor din cadrul I.G.P.R. – Direcţia de Operaţiuni Speciale, S.O.S., S.I.C.E., B.C.C.O. Constanţa şi a celor de la D.G.P.M.B., au surprins în flagrant 8 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 57 de ani, în timp ce încercau să pună în vânzare pe raza municipiului Bucureşti peste 20.000 de ţigarete de producţie U.E., netimbrate.

Cei 8 sunt bănuiţi că, în cursul anului 2015, ar fi comis infracţiuni de contrabandă cu ţigări pe raza municipiilor Bucureşti şi Constanţa.

De asemenea, la aceiaşi dată, poliţiştii constănţeni, cu sprijinul luptătorilor S.A.S Constanţa şi a celor de la D.G.P.M.B., au efectuat 6 percheziţii domiciliare (4 în Bucureşti şi 2 în Constanţa), ocazie cu care la domiciliul unuia dintre cei 8 bărbaţi au fost identificate 2 dispozitive de fabricat ţigarete, 330 de ţigarete, precum şi peste jumătate de kilogram de tutun.

Persoanele bănuite au fost conduse la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, au fost audiate, fiind reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul I.P.J. Constanţa.

La data de 03 septembrie a.c., cei în cauză vor fi prezentaţi Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetaţi pentru comiterea de infracţiuni de contrabandă.
  
jooble.org