Au copiat la ultima probă a bacalaureatului(892)


Astăzi, 1.324 de candidați au participat la ultima probă din cadrul examenului de bacalaureat, sesiunea august-septembrie.
314 absolvenți de clasa a XII-a au absentat și trei (din centrele de examen: Liceul Teoretic „L. Blaga”, Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti” și Liceul Teoretic Murfatlar) au fost eliminați din examen pentru fraudă (materiale nepermise, telefon), pierzând astfel dreptul de a susţine examenul de bacalaureat în următoarele două sesiuni.
Rezultatele inițiale (înainte de contestații) vor fi afișate marți, 1 septembrie 2015, până la ora 16.00. Tot marți, la centrele de examen, se pot depune contestațiile în intervalul 16.00 -20.00, urmând ca rezultatele finale să fie făcute publice vineri, 4 septembrie a.c.
Examenul de bacalaureat se consideră promovat de către absolvenții de liceu care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiții: au susținut probele de evaluare a competențelor și probele scrise, au primit cel puțin nota 5 la fiecare dintre acestea și au obținut cel puțin media 6 la probele scrise susținute.

  
jooble.org