Simona Halep, mesaj emoționant după finala pierdută cu Serena Williams

Simona Halep, mesaj emoționant după finala pierdută cu Serena Williams(1209)


Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, după finala turneului de la Cincinnati, pierdută în faţa Serenei Williams, că a fost aproape de adversara ei, dar ocupanta locului 1 mondial a fost mai puternică.

"Sunt tristă pentru că am pierdut. Am fost aproape, dar a ea a fost mai puternică. Am jucat un meci bun, cred. Am oferit un tenis bun, am fost agresivă cât de mult am putut. Am încercat să continui să lupt. A fost bine. Nu e uşor să-i returnezi serviciul. Am avut şanse de break, dar ea a servit bine în momentele importante. (n.r. - Cu Serena) trebuie să fii agresivă, să iei mingea repede, să loveşti mingea... Am făcut asta astăzi, dar am făcut şi greşeli, greşeli uşoare şi cu ea nu poţi face greşeli, pentru că vine şi te domină şi apoi nu mai ai nicio şansă. Am început să joc un tenis bun împotriva ei, cred", a spus Halep, potrivit WTA Insider.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost învinsă, duminică, cu scorul de 6-3, 7-6 (5), de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, în finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Finala a durat o oră şi 39 de minute, iar scorul partidelor dintre Halep şi Serena Williams este acum de 6-1 în favoarea americancei.

Halep a pierdut a doua finală la rând, după ce în urmă cu o săptămână a abandonat în ultimul act al Rogers Cup de la Toronto, în faţa elveţiencei Belinda Bencic, la scorul de 6-7 (5), 7-6 (4), 0-3, din cauza unor probleme medicale.

Pentru viitoarea ocupantă a locului 2 WTA ar urma participarea la turneul Premier de la New Haven (23-29 august), competiţie pe care a câştigat-o în 2013 şi unde în acest an este cap de serie numărul 1. Însă Halep ar putea renunţa la acest turneu, pentru a se odihni în vederea US Open, ultimul Grand Slam al anului, care va începe la 31 august.

Simona Halep le-a mulţumit antrenorului Darren Cahill şi celorlalţi membri ai echipei ei

Jucătoarea Simona Halep i-a mulţumit antrenorului Darren Cahill, cu care a lucrat în ultima perioadă, pentru sfaturile pe care i le-a oferit la turneele la care a participat pe continentul nord-american, dar şi celorlalţi membri ai echipei ei, Teo Cercel, Răzvan Sabău şi Dragoş Ciauş.

"Bineînţeles că simt amărăciune că am pierdut finala, dar nu pot spune că sunt tristă, deoarece am avut două săptămâni deosebite, cu un tenis frumos şi meciuri grele. Darren, îţi mulţumesc pentru faptul că îmi eşti alături şi pentru toate sfaturile! Mulţumesc Theo, Răzvan, Dragoş pentru susţinerea voastră! Am avut un public deosebit la fiecare meci", a scris Halep, pe contul ei de Facebook.

Antrenor în cadrul academiei adidas şi comentator ESPN, australianul Cahilll a supervizat pregătirea Simonei Halep în ultima perioadă, mai ales la turneele nord-americane din primăvară şi la cele premergătoare US Open. El a avut două intervenţii cu sfaturi pentru Halep în finala turneului de la Cincinnati. 

Mediafax.ro
jooble.org