Ponta, întrebat dacă îşi menţine afirmaţia că o vacanţă în Miami e mai ieftină ca în Mamaia: Aşa m-a informat ministrul de Finanţe, vine mai des la Mamaia(551)


Premierul Victor Ponta a spus, vineri, întrebat dacă îşi menţine declaraţia potrivit căreia este mai ieftin un concediu unde a mers el decât unul la Mamaia, că aşa a fost informat de ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, care vine mai des în staţiune.

Victor Ponta a participat, la Mamaia, la o întâlnire cu reprezentanţi ai mediului de afaceri din turism, la care au fost prezenţi şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi ministrul Economiei, Comerţului şi Turismului, Mihai Tudose.

Întâlnirea a fost urmată de o conferinţă de presă în cadrul căreia premierul Ponta a fost întrebat dacă îşi menţine declaraţia potrivit căreia este mai ieftin un concediu unde a mers el decât la Mamaia, premierul răspunzând: “Aşa m-a informat ministrul de Finanţe, că el vine mai des la Mamaia”.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, la o emisiune televizată, că acolo unde a mers el în vacanţă "este un pic mai ieftin decât la Mamaia" şi a susţinut că de câte ori pleacă în străinătate apar fotografii şi că nu îl surprinde apariţia lor şi de această dată.

"Pentru mine, strict, şi pentru familia mea, poate ar fi un lucru bun şi în vacanţa asta să nu fiu prim-ministru, nu se mai cheltuiau atâţia bani cu supravegherea mea prin diverse ţări", a susţinut Ponta, la România TV.

Întrebat cine l-ar fi supravegheat, Ponta a răspuns: "Nu ştiu, o agenţie privată de acolo din America (...), un site din România a plătit nişte oameni acolo care au stat după noi. (..) E dreptul lor să facă acest lucru, aşa cum e dreptul meu de a merge în vacanţă cu familia".

"Unde am mers eu în vacanţă e un pic mai ieftin decât la Mamaia. (...) Evident că, după 2013, când am fost în vacanţă cu copiii şi domnul Băsescu şi doamna Udrea s-au găsit să mă critice zi de zi cât eram în vacanţă, evident că am discutat cu Daciana ... ce facem?... am zis: hai să mergem cu familia, hai să ne trăim viaţa ca nişte oameni care ... asta e, cu firme pe după noi care să ne facă poze ... am luat decizia, mi-am asumat răspunderea", a mai spus el. 

Sursa: Mediafax.ro
jooble.org