Regatta caritabilă Rotary Mangalia(687)


Douăzeci de yachturi cu vele din România și Bulgaria vor lua startul, sâmbătă, 22 august a.c., la Mangalia, în cadrul uneia dintre cele mai inedite competiții de yachting din acest an: Regatta caritabilă Rotary Mangalia. Organizată de Rotary Club Mangalia, Seanergya Yacht Club și Club Sportiv Balkan, competiția se va desfășura în perioada 21-23 august, cu scopul de a promova un program caritabil de inițiere în navigația cu vele pentru 60 de elevi de la liceele din localitate. Prin acest program, tinerii cu rezultatele cele mai bune la învățătură vor avea parte, gratuit, de un curs teoretic și unul practic de sailing.

Evenimentul vine ca și continuare a proiectelor pe care Clubul Rotary Mangalia le-a inițiat de-a lungul a 13 ani de existență, proiecte menite să sprijine și să apropie comunitatea din Mangalia. Desfașurându-se în ultimii trei ani ca și un concurs amical, Regatta Rotary Mangalia capătă în 2015 pentru prima dată, cu sprijinul asociațiilor Seanergya Yacht Club si Club Sportiv Balkan, statut de competiție oficială, organizată sub egida Federației Române de Yachting.

Evenimentul va debuta astăzi, 21 august, cu înscrierile în competiție și ședinta tehnică a skipperilor, urmând ca sâmbătă și duminică să aibă loc mai multe curse conform programului următor:

Vineri, 21 august
orele: 16.00 - 20.00 - înscrieri și ședință tehnică
Sambătă, 22 august
orele 10.55 - curse (inshore + offshore Mangalia - Costinesti si retur)
Duminica, 23 august
orele 10.55 - curse (inshore, in rada portului Mangalia)
orele 17.30 - ceremonia de premiere.
  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri