Droguri de mare risc în Constanța(753)


Astăzi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa, au organizat și executat o acțiune pe linia combaterii traficului ilicit de droguri, având ca obiect punerea în executare a 5 mandate de percheziții domiciliare și a 3 mandate de aducere.

Acțiunea a vizat 4 persoane din mun. București, care în perioada mai-august 2015 s-au implicat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc în mun. Constanța și mun. București.

În urma perchezițiilor domiciliare au fost identificate: 17.950 lei, 70 gr. canabis, precum și dispozitive pentru prepararea, porționarea și consumul drogurilor, iar 3 persoane au fost conduse la sediul DIICOT-Serviciul Teritorial Constanța pentru cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, prev. de art. 2 al. 1 și 2 din Legea nr. 143/2000.

Acțiunea a fost sprijinită logistic și operativ de către B.C.C.O. București și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei București.  
jooble.org