Accidente mortale și adolescenți răniți grav(687)


Ieri, în jurul orelor 22.04, S.B.C. (bărbat de 20 ani din Cumpăna) , a condus autoturismul marca Audi A3, pe Aleea Promenadă din staţiunea Mamaia, dinspre Năvodari către Constanţa şi ajungând în dreptul Hotelului Ovidiu, surprinde şi accidentează C.L.N. (femeie de 31 ani din Albeşti), care se deplasa pe partea carosabilă din dreapta conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală usoara a pietonului

În jurul orelor 23.01, D.A.Ş. (bărbat de 22 ani din Constanţa), a condus autoturismul marca VW Golf, , pe str. Cuza Vodă din direcţia str. Răscoalei 1907 şi ajungând la intersecţia cu bdul Tomis, nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire, pătrunde în intersecţie fără ca să se asigure şi intră în coliziune cu autoturismul marca Skoda Fabiacondusă de C.A.A. (bărbat de 21 ani din Constanţa) care se deplasa pe bdul Tomis, din direcţia bdul Mamaia către Piaţa Ovidiu În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală usoara a lui C.M.I. (femeie de 17 ani din Constanţa) şi G.F.A.M. (femeie de 17 ani din Constanţa), pasagere în autoturismul VW Golf.

În jurul orelor 23.26, S.V. (bărbat de 44 ani din Ostrov) , fără ca să posede permis de conducere, a condus autoturismul marca Opel Vectra, pe DN3, dinspre Ostrov către bac şi ajungând la km. 130+50 m, din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un copac de pe partea dreaptă a drumului. În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a conducătorului auto şi vătămarea corporală gravă a lui C.I. (bărbat de 17 ani din Ostrov) şi S.L. (femeie de 40 ani din Medgidia), pasageri în autoturismul Opel Vectra.

Astăzi, în jurul orelor 0.07D.L.N. (bărbat de 27 ani din Târgovişte), a condus autoturismul marca Renault Laguna, pe A4 din direcţia Bucureşti către Constanţa, şi ajungând în sensul giratoriu cu DN 39 din cauza neatenţiei pierde controlul volanului, loveşte cu roata faţă stânga bordure din sensul giratoriu şi este proiectat în parapetul din dreapta de pe marginea sensului giratoriu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto şi a lui N.L.G. (bărbat de 36 ani din Aninoasa), pasager în autoturismul Renault Laguna.    
jooble.org