Cercetați pentru furt de motorină din TIR-uri(565)


În perioada 7-11 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Constanţa, cu sprijinul colegilor de la Secţiile 2 şi 4 din municipiul Constanţa, a celor din cadrul Serviciului Operaţiuni Speciale şi Serviciului Acţiuni Speciale, au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi bănuiţi de comiterea mai multor furturi de motorină din TIR-uri, din judeţele Constanţa şi Călăraşi.

În urma activităţilor specifice, ieri, poliţiştii au efectuat patru percheziţii domiciliare la persoanele bănuite, unde au identificat un autoturism în care existau urme de produse petroliere şi 400 de litri de motorină.

În urma colaborării cu poliţiştii din cadrul I.P.J. Călăraşi şi cei ai Serviciului de Poliţie Autostrăzi din cadrul I.G.P.R., oamenii legii din Constanţa au stabilit că, în noaptea de 10/11.08.2015, la km 88 de pe Autostrada A 2, din rezervoarele a două autotrenuri, persoanele în cauză ar fi sustras cantitatea de motorină identificată în Constanţa.

Faţă de cei doi bărbaţi s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentaţi Judecătoriei cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

  
jooble.org