"În căutarea fericirii fără sfârşit” cu piraţii circului „Acquatico Bellucci”! (1154)


Jonglerii, acrobaţii, animale marine - toate într-un spectacol de după-amiază atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari! Circul italian „Acquatico Bellucci”, câştigătorul "Leului de aur" la Festivalul International de Artă a Circului, din Bucureşti, ediţia a IV-a 2012, precum şi la categoriilor regie, costume, scenariu şi decor, se află în staţiunea Mamaia, în zona hotelului Rex. Dacă feţelor vi se vor părea cunoscute, cu siguranţă i-ai văzut la televizor, deoarece în vara trecută, italienii de la Acquatico au fost gazdele show-ului de televiziune "Serviţi vă rog" de la ProTV. Timp de încă o săptămână puteţi urmări spectacolul “Piraţii - În căutarea fericirii fără sfârşit”.

De săptămâna viitoare, spectacolul se schimbă şi avem promisiuni de un show mult mai interesant. Ce puteţi vedea la Bellucci: acrobaţii aeriene, scene de comedie, muzică şi evident pe piraţii căpitanului Emertuck care însoţesc spectatorii într-o călătorie incitantă, în căutarea fericirii fără sfârşit, printr-o lume cu animale acvatice, iguane şi şerpi, porci spinoşi şi ţestoase uriaşe, simpatici pelicani şi pinguini, un frumos exemplar dresat de leu de mare, un hipopotam pigmeu şi la final puteţi vedea şi crocodilii. Pot fi admiraţi, îndeaproape, contra cost la pauza spectacolui în menajeria circului. Spectacolele au loc în fiecare zi iar în weekend vor avea loc câte 2 spectacole pe zi, unul de la ora 17.00, iar celălalt de la ora 19:30.

Preţul unui bilet este de 25 de lei pentru copiii peste 2 ani şi de 30 de lei pentru adulţi în sectorul I, iar în sectorul II biletele sunt cu 5 lei mai ieftine, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.
jooble.org