Ce accidente rutiere au avut loc ieri seară(507)


Ieri seară, în jurul orelor 21.40, P.P. ( bărbat de 42 ani din Constanţa), a condus autoturismul marca Dacia Logan, pe DN 2 A, dinspre loc. Mihail Kogălniceanu către loc. Constanţa şi ajungând în dreptul km 186+800, în încercarea de a evita o căruţă nesemnalizată care circula pe DN2A, în aceeaşi direcţie de mers cu autoturismul, pierde controlul volanului şi se răstoarnă în dreapta în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorelor B.G.B. ( de 15 ani din Constanţa), P.M.D. ( de 15 ani din Constanţa) şi P.R. ( femeie de 39 ani din Constanţa), pasageri în autoturism.

În jurul orelor 21.43, P.S. (bărbat de 32 ani din Tichileşti), care fiind sub influienţa băuturilor alcoolice ( 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat), a condus o căruţă cu un cal pe DJ 223 dinspre loc. Tichileşti şi ajungând la intersecţia cu DN2A, nu respectă semnificaţia indicatorului Oprire, pătrunde în intersecţie fără ca să se asigure şi intră în coliziune cu autoturismul marca Alfa Romeo, condusă pe DN 2 A, dinspre loc. Constanţa către loc Hîrşova, de către P.I.F. (bărbat de 24 ani din Ploieşti). După producerea coliziunii, autoturismul se răstoarnă în afara părţii carosabile în stânga direcţiei sale de mers.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a lui D.T. ( femeie de 23 ani din Ploieşti), D.B. ( femeie de 22 ani din Mizil) şi S.I.C. (bărbat de 24 ani din Calafat), pasageri în autoturism.

În jurul orelor 21.50, numitul C.D. (bărbat de 32 ani din Negreşti), a condus autoutilitara marca Fiat Ducato, pe DJ 391 , dinspre Cobadin catre Negresti, si ajuns la km 61, din cauza neatentiei in conducere, intra in coliziune cu un atelaj hipo, care nu era echipat cu elemente reflectorizante, nesemnalizat si neinregistrat ce circula in fata sa, acesta fiind condus de catre L.C. (bărbat de 61 ani din Negreşti).
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a căruţaşului.

În jurul orelor 23.01, B.C. (bărbat de 33 ani din Murfatlar), a condus o motocicletă, marca Honda, pe DC 27 dinspre loc. Medgidia către Murfatlar şi ajungând la o distanţă de 800 m faţă de A2, datorită neatenţiei pierde controlul motocicletei şi se răstoarnă în afara părţii carosabile .
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului de motocicletă.
             
jooble.org