Jefuit prin violență(567)


La data de 03.08.2015, ora 04.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mircea Vodă au fost sesizaţi de către un minor, în vârstă de 17 ani, din localitatea Satu-Nou, comuna Mircea-Vodă cu privire la faptul că, în jurul orei 03.20, persoane necunoscute ar fi intrat fără drept în locuinţa sa şi prin exercitarea unor acte de violenţă şi ameninţări l-au deposedat de o plasma tv, două telefoane mobile, o tabletă electronică şi două joystickuri.

Oamenii legii au demarat operativ cercetările, la scurt timp identificându-i pe G. COSTEL ALEXANDRU, de 19 ani şi pe MADALIN P. de 19 ani, cu toţii din localitatea Satu-Nou, comuna Mircea-Vodă, judeţ Constanţa, bănuiţi de comiterea faptei.
Prejudiciul în valoare de 4.000 lei a fost recuperat în totalitate şi predat păgubitului.

Cei doi au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, pe bază de ordonanţă, emisă de către Secţia 6 Poliţie Rurală Cernavodă, urmând ca la data de 04.08.2015, să fie prezentaţi Judecătoriei Medgidia cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii postului de poliţie Mircea Vodă, cu sprijinul Secţiei 6 Poliţie Rurală în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă. 
jooble.org