Miercuri este Ziua delfinului

Miercuri este Ziua delfinului(513)


ONG Mare Nostrum sărbătorește Ziua Delfinului miercuri, 5 august, de la ora 19.00, în Țara Piticilor, din Parcul Tăbăcărie și vă invită să descoperiți “Marea Neagră în imagini”!

Prin intermediul poveștii create de noi, în cadrul acestei expoziții interactive de panouri, dorim să vă apropiați mai mult de mare, să descoperiți viețuitoarele, speciile invazive, beneficiile mării și delfinii existenți în Marea Negră.

Vizitatorii pot afla mai multe despre viețuitoarele din Marea Neagră prin intermediul jocurilor pregătite pentru aceștia, iar cei mici pot realiza desene pe asfalt prin intermediul cărora să ne prezinte Marea Neagra în viziunea lor.

Echipa Mare Nostrum, care acționează în cazurile de eșuare a delfinilor, le va face participanților demonstrații de intervenție cu ajutorul unui delfin gonflabil.
Obiectivul acestei expoziții interactive de panouri este de a conștientiza oamenii cu privire la necesitatea protejării mediului înconjurător, în special a Mării Negre.
Această expoziție de panouri face parte din cadrul proiectului “Educație pentru Marea Neagră”. Durata proiectului este de 16 luni, mai 2014 - septembrie 2015, iar costurile sale totale se ridică la 70.875,33 euro, din care valoarea finanțării nerambursabile este de 63.787,98 euro și este finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.
jooble.org