Vreţi să slăbiţi rapid şi frumos ?

Vreţi să slăbiţi rapid şi frumos ?(928)


IAKI Spa Mamaia este singurul centru complet de relaxare şi întreţinere din Constanţa, dedicat restabilirii frumuseţii şi echilibrului , propunând astfel oaspeţilor săi terapii revoluţionare, ritualuri senzoriale şi tratamente de ultimă generaţie , într-o atmosferă intimă şi fascinantă, generată de aromele seducatoare ale uleiurilor orientale, lumina difuză şi muzica inspiraţională.
În premieră, IAKI Spa a inclus în meniul său terapiile cu IYASHI DOME, un concept care are la bază razele infrarosii lungi de origine organică ,reprezentând modul cel mai eficient şi satisfăcător de a optimiza şi a echilibra starea de bine a organismului. Iyashi Dome foloseşte o tehnologie revoluţionară ce face posibila purificarea, regenerarea şi slăbirea, prin echilibrarea organismului din interior.
Inspirată de o forma tradiţională de detoxifiere din Japonia - Suna Ryoho, o şedinţă Iyashi Dôme de 30 de minute produce o transpiraţie abundentă, echivalentă parcurgerii distanţei de 20 de km ,însă fără efecte secundare nedorite: În timpul unei şedinţe, corpul va elimina pana la 1200 ml de apă. Această transpiraţie este atât de profundă, încât va elimina şi metalele grele din organism.
O şedinţă Iyashi Dome asigură o pierdere de până la 600 kcal. În plus, căldura pătrunde până la 40mm sub piele, stimulând circulaţia sângelui, care induce la răspândirea căldurii în întregul organism. Pielea este, astfel, profund purificată si tonifiată.
Echilibrarea corpului din interior, acţiunea detensionată asupra sistemului muscular, detoxifierea profundă şi susţinerea eficientă a metabolismului a făcut ca acest program să fie foarte apreciat şi de către sportivi.
 
jooble.org