Noutăţi pentru MAMAIA: pachete turistice integrate (cazare, masă şi club), viitor site oficial şi… ofensivă pe piaţa turcească!

Noutăţi pentru MAMAIA: pachete turistice integrate (cazare, masă şi club), viitor site oficial şi… ofensivă pe piaţa turcească!(878)


Asociaţia de Dezvoltare şi Promovare a Turismului “Litoral – Delta Dunării” a organizat, în acest sfârşit de săptămână, o întâlnire de lucru, la care a invitat reprezentanţii Cluburilor din staţiunea Mamaia, hotelieri membri ai

Asociaţiei Patronale Mamaia şi reprezentanţi ai Primăriei Constanţa.
Scopul acestei întâlniri a fost identificarea de idei şi propuneri, pentru promovarea staţiunii Mamaia, în sezonul estival 2013, dar şi pentru capetele de sezon. Mai mult decât atât, participanţii la întalnire au abordat şi concepte privind promovarea pe termen lung, ca şi consolidarea brandului turistic al acestei staţiuni, precum şi îmbunătăţirea comunicării dintre toţi actorii implicaţi în activitatea de turism.


Corina Martin, preşedintele Asociaţiei “Litoral – Delta Dunării” a declarat, la sfârşitul întâlnirii de lucru: "Pe măsură ce reuşim să avansăm, în evenimentele şi acţiunile noastre de promovare a staţiunii Mamaia, e tot mai evidentă nevoia de organizare a fluxului turistic, în staţiune, pentru dezvoltarea şi eficientizarea activităţii turistice. În acest sens, continuăm să dezvolltăm comunicarea între autorităţile locale şi operatorii privaţi (proprietari de hoteluri, cluburi, restaurante etc.). Am discutat, astăzi, de înfiinţarea unui site oficial al staţiunii, suplimentar secţiunii dedicate Mamaiei pe site - ul oficial al Primăriei Constanţa, de promovare către Turcia, Rusia şi ţările arabe, de necesitatea înfiinţării unui Centru Medical de Urgenţe, în staţiune, de promovarea, în continuare, a evenimentelor şi a brandului staţiunii Mamaia ".

Acţiuni şi proiecte noi, chiar pentru acest sezon estival!:

Se va instala un website oficial al staţiunii Mamaia, realizat la parametri internaţionali, prin care sa fie promovat brandul staţiunii, evenimentele şi agenţii economici care operează în staţiune.
Vor fi lansate pachete turistice “integrate”, pentru staţiunea Mamaia (cazare, masă, acces în cluburi), care să atragă un segment suplimentar de turişti, mai ales în timpul sîptămânii, mai ales în lunile mai, iunie şi septembrie. Un astfel de proiect îşi propune să extindă oferta de distracţie, în cluburi, şi în afara weekend – ului. Proiectul urmează sa fie consolidat de catre un grup de lucru mixt.

Promovare pe piaţa emergentă turcească, dar şi pe cea internă!

A atras multă susţinere proiectul de promovare, a staţiunii Mamaia, pe piaţa Turciei. Profitând de recenta lansare a curselor Istambul – Constanţa, operate de către compania “Turkish Airlines”, operatorii economici şi Asociaţia “Litoral – Delta Dunării” vor organiza o vizită de informare a agenţiilor de turism din Turcia, în vederea promovării ofertei integrate a staţiunii Mamaia.


Acţiuni de promovare comună ( Cluburi, Asociaţia “Litoral – Delta Dunării”, hoteluri, restaurante, unităţi de agrement, agenţii de turism), a evenimentelor organizate în cluburi, în vederea unei mai bune informări atât a turiştilo, care se află deja în staţiune, cât si a potenţialilor turişti, cu privire la oportunităţile de distracţie. În acest sens reprezentanţii cluburilor urmează să transmită, regulat, către Asociatia “Litoral – Delta Dunării”, detalii privind evenimentele organizate, informaţii care vor fi transmise turiştilor, prin intermediul hotelierilor, agenţiilor de turism şi promovate în mediul online, pe parcursul întregului sezon estival.
jooble.org