GALA SUPERKOMBAT, LA MAMAIA

GALA SUPERKOMBAT, LA MAMAIA(1296)


Vineri, 31 iulie, la ora 16.00,pe plaja La Cucaracha din Mamaia, va avea loc o ceremonie în care vor fi desemnaţi , ca ambasadori onorifici ai staţiunii Mamaia, celebrii REMY BONJASKY ŞI KRISTANNA LOKEN, invitaţi speciali ai evenimentului transmis în direct în 93 de ţări.
Într-o conferinţă de presă care a avut loc marţi, la Mamaia, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, a salutat revenirea circuitului mondial Superkombat pe malul mării, declarându-se încântată de promovarea de care va beneficia staţiunea. “Un astfel de eveniment are un impact major pentru imaginea României datorită expunerii mari pe partea de televiziune. Ne bucurăm că domnul Irimia a decis să organizeze aceste eveniment la Mamaia si sustinem oficial si organizatoric acest eveniment. Deja aproximativ 150 de turişti străini, mulţi din mediul de afaceri, dar şi din sport, şi-au rezervat locuri pentru gala de sâmbătă. Pentru toţi turiştii va fi o ocazie unică să vadă un astfel de eveniment în Mamaia chiar în Piaţeta Cazino, acolo unde de obicei se organiza Fashion Summer Festival, eveniment ce Va fi derulat in fiecare weekend si in aceasta vara. Kristanna Loken si Remy Bonjasky vor deveni, cu aceasta ocazie, urmatorii Ambasadori onorifici ai staţiunii Mamaia, după Horia Tecău”, a declarat Corina Martin.
Ceremonia se va desfăşura pe plaja La Cucaracha, din Mamaia, acolo unde va avea loc şi cântarul oficial pentru evenimentul de sâmbătă. Printre sportivii care vor lupta în gală se numără Bogdan Stoica, Raul Cătinaş şi Andrei Stoica, ultimul urmând să-şi apere titlul mondial în faţa olandezului Fred Sikking în meciul cap de afiş al galei de la Piaţeta Cazino.

Biletele pentru gala Superkombat de la Mamaia costă 50 de lei şi pot fi achiziţionate din reţeaua eventim.ro, magazinele Vodafone, Orange şi Germanos, dar din Piaţeta Cazino. Gala va programa un număr total de 14 de confruntări şi va fi transmisă în direct în România de la ora 20:00.
 Progamul complet al galei Superkombat World Grand Prix IV Mamaia:

Superkombat New Heroes

1. Super Fight – Categoria uşoară (-63,5 kg)
Wilmer Cruz (Angola) vs Iuliu Man (România)

2. Super Fight – Categoria uşoară (-65 kg)
Jessica Puglisi (Italia) vs Cristiana Stancu (România)

3. Super Fight – Categoria welter (-67 kg)
Sousa Razel (Angola) vs Mario Argento (Italia)

4. Super Fight – Categoria mijlocie (-71 kg)
Eduard Chelariu (România) vs Mădălin Crăciunică (România)

5. Super Fight – Categoria uşoară (-63,5 kg)
Rahim Moutharrik (Italia) vs Cristian Spetcu (România)

6. Super Fight – Categoria mijlocie (-71 kg)
Andrei Ostrovanu (România) vs Cristian Milea (România)

7. Super Fight – Categoria semigrea (-86 kg)
Alexandru Negrea (România) vs Dumitru Topai (România)

 

 
jooble.org