Victor Manea trăiește! Se zice că a participat la o întâlnire despre turism, de curând

Victor Manea trăiește! Se zice că a participat la o întâlnire despre turism, de curând(1081)


Deputatul liberal Victor Manea să semne de viață (politică) și, mai mult, se implică în probleme turismul. Cel puțin așa se deduce dintr-un comunicat de presă al Primăriei Mangalia, care anunță că edilul Cristian Radu, a participat, alături de preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Mohammad Murad şi deputatul Victor Manea la o întâlnire de lucru a acestei structuri, pentru a dezbate mai multe probleme de actualitate legate de turismul românesc.

Victor Manea s-a făcut remarcat în Parlamentul României pentru că a rostit... 59 de cuvinte, așa cum nota ziarultimpul.ro. Este vorba despre cuvintele rostite la depunerea jurământului.

La dezbateri, Manea a ascultat cu atenție problemele din turism.

"Sunt foarte multe lucruri de făcut, iar dacă toţi factorii implicaţi vor contribui la relansarea staţiunilor din sudul litoralului, cu siguranţă turiştii vor veni în număr mare să-şi petreacă vacanţele, la alte standarde. Primii paşi au fost făcuţi de către municipalitate. Doresc să punctez că, o reală problemă o constituie clădirile abandonate, câinii fără stăpân sau indiferenţa unor agenţi economici vizavi de administrarea activelor deţinute. Sperăm că aceste probleme se vor rezolva, iar în toamnă, când tragem linie, vom constata realizările", a precizat edilul Cristian Radu.

Din păcate, Primăria Mangalia nu a anunțat și care au fost cuvintele rostite de Victor Manea la această întâlnire sau dacă ele au existat.

Reamintim că Manea a câștigat alegerile într-un colegiu care include Mangalia și că primarul de acolo a fost și este susținut de PNL.
 
jooble.org