Ce spune ministrul Teodorovici despre ”Valerică”(1049)


Contactat de corespondentul MEDIAFAX, Valentin Preda a spus că "există această posibilitate", de a fi numit consilier al ministrului Fondurilor Europene, dar că un răspuns în această privinţă va putea da la începutul săptămânii viitoare.

De asemenea, contactat de MEDIAFAX, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a precizat că Valentin Preda nu a fost numit în funcţia de consilier personal al său şi că nu a discutat cu acesta sau cu persoane din PSD în acest sens.

Întrebat dacă săptămâna viitoare sau în perioada următoare îl va numi totuşi consilier pe Preda, Teodorovici a răspuns că nu ştie ce se va întâmpla.

"Nu ştiu ce vom face în viitor, vom vedea pas cu pas. Nu înţeleg de ce apar astfel de lucruri, mi se pare normal să discutăm despre chestiunile întâmplate. În momentul în care se va întâmpla un astfel de lucru, atunci să discutăm despre el", a spus Teodorovici.

Totodată, el a precizat că în echipa sa de consilieri de la Ministerul Fondurilor Europene a adus persoane tinere şi că încă mai are posturi libere.

"Dacă chiar era să fi venit (Preda - n.r.), acum era deja încadrat, nu era greu să fac numirea", a afirmat Teodorovici.

Vă reamintim că Radu Mazăre a declarat, astăzi, că îl susține pe Valentin Preda pentru un post de consilier în Ministerul Fondurilor Europene. Puteți citi AICI declarația.
jooble.org