Salonul Auto de la Frankfurt lansează  Infiniti Q30

Salonul Auto de la Frankfurt lansează Infiniti Q30(704)


Infiniti Q30, maşina premium compactă costruită de Infiniti, marca premium a Nissan, va fi dezvaluită oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt (17-27 septembrie). Maşina va concura pe piaţă cu modele precum Audi A3, BMW Seria 1 si Mercedes-Benz Clasa A.
Infiniti nu dă prea multe detalii despre noul model, in afară de fotografia oficială. Este insa vizibil că japonezii vor sa se diferenţieze de concurenţa germană printr-un design mai fluid si trasături de crossover pentru modelul Infiniti Q30 Premium Active Compact. Maşina pare sa aibă o gardă la sol usor inalţată si o poziţie de condus mai inaltă decat modelele concurente. Astfel, Infiniti incearcă sa acopere doua goluri pe care le are in segmentul compact: un hatchback si un mini SUV.
Japonezii promit ca Infiniti Q30 are trăsăturile de calitate si de experienţa de condus tipice mărcii, in care materialele de buna calitate si performanţele dinamice bune se contopesc armonios in aceeaşi maşina.
Deşi este o maşina japoneză, Infiniti Q30 Active Compact a fost dezvoltat si testat in Europa, iar producţia se va realiza tot aici, in fabrica Sunderland (a Nissan) din Marea Britanie.
 
jooble.org