Șapte evenimente rutiere într-o singură seară(1091)


Ieri, în jurul orelor 21.42 , O.A.D. (bărbat de 26 ani din Constanţa) a condus o motocicleta marca Suzuki, pe DN 22, dinspre Sibioara către Lumina şi ajungand la km 248+525, datorită neatenţiei în conducere loveşte în spate autoturismul Peugeot 206 condus de M.N.( bărbat de 40 ani din Siria), care circula în aceeaşi direcţie de mers.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a motociclistului.

În jurul orelor 18.20 , C.C.D. ( bărbat de 38 ani din Constanţa), a condus pe DN 3 dinspre Valu lui Traian către Constanţa, pe banda a II-a, un autoturism marca Dacia Logan şi nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de auto marca Mercedes ML, condus în aceeaşi direcţie de către I.C, ( bărbat de 42 ani din Valu lui Traian) .
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui C.C.D.

În jurul orelor 18.50 , R.S. ( bărbat de 35 ani din Constanţa) , a condus o autoutilitara, marca Dacia 1305, pe str. Ștefăniţă Vodă, dinspre str.Tulcei către str Soveja şi ajungand la intersecţia cu str. Soveja, nu respectă semnificaţia indicatorului Oprire, pătrunde în intersecţie fără ca să se asigure şi intră în coliziune cu autoturismul marca Dacia Logan (TAXI), condus de către G.C. ( bărbat de 33 ani din Constanţa) , care circula pe str Soveja, dinspre Baba Novac către Tomis.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui G.C.

În jurul orelor 17.57 , S.P.M. ( bărbat de 25 ani din Cumpăna), a condus un autoturismul marca VW Golf, în Cumpăna, pe şos. Consatnţei, dinspre centru către DN 39 şi ajungand în dreptul imobilului cu nr. 21, pe fondul conducerii agresive pătrunde pe sens opus şi intră în coliziune cu autoturismul marca Dacia Logancondus regulamentar din sens opus de N.F.(bărbat de 54 ani din Cumpăna). În urma accidentului a rezultat vătămarea uşoară a lui N.F.

În jurul orelor 16.55 , B.G.C, (bărbat de 40 ani din Constanţa), a condus un autoturism marca Audi, pe B-dul Mamaia, în timp ce avea permisul de conducere reţinut fără drept de circulaţie.

În jurul orelor 19.15 , L.V.G. (bărbat de 21 ani din Eforie Nord), a condus pe str. Griviţei, un autoturism marca Opel, fără ca să posede permis de conducere.

În jurul orelor 20:00, numitul R.D. (bărbat de 45 ani din Medgidia), condus pe str. Podgoriilor din mun. Medgidia, un autoturism marca Peugeot 206, cu numărul de înmatriculare provizorie, fără a poseda permis de conducere si cu valabilitatea numerelor provizorii expirate. 
jooble.org