Doi minori, bănuiţi de comiterea furtului din incinta Oficiului Poştal din Tomis III au fost depistaţi de către poliţişti

Doi minori, bănuiţi de comiterea furtului din incinta Oficiului Poştal din Tomis III au fost depistaţi de către poliţişti(693)


În urma investigaţiilor efectuate în cazul furtului mai multor colete, din incinta Oficiului Postal din zona Tomis III, poliţiştii Secţiei 2 i-au depistat pe A.A. şi A.N.M., ambii în vârstă de 15 ani, din Constanţa, bănuiţi de comiterea faptei.

Asupra acestora au fost găsite şi o parte din bunurile reclamate ca sustrase, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă.

Reamintim că, la data de 13.07.2015, ora 7.30, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizați de către dirigintele Oficiului Postal nr. 9, situat pe Bd. Tomis, în zona Tomis III, despre faptul că, în noaptea de 12/13.07.2015, persoane necunoscute au forţat o usă din pvc și au pătruns în oficiul poștal, unde au desfăcut mai multe colete din care au sustras diferite bunuri, valoarea prejudiciului urmând a fi stabilită ulterior, după efectuarea inventarului.
jooble.org