Zeci de trenuri suplimentare spre litoral

Zeci de trenuri suplimentare spre litoral(1011)


CFR Călători adaptează, în perioada 15 iunie - 9 septembrie, circulaţia trenurilor de pasageri la traficul estimat pentru sezonul estival 2013, se arată într-un comunicat al societăţii, remis joi AGERPRES.

Astfel, 31 de trenuri vor asigura legături între principalele oraşe din ţară - Bucureşti, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Braşov, Sibiu, Timişoara, Reşiţa, Satu Mare, Suceava, Iaşi, Galaţi şi litoralul românesc (Constanţa/Mangalia). Trenurile vor fi introduse în circulaţie treptat, conform orariilor plecări/sosiri.

De asemenea, vor exista legături între Constanţa şi staţiunile de la malul mării - Eforie, Neptun, Costineşti, Mangalia, în intervalele orare cele mai solicitate.

În acest sezon, ruta trenului estival care circula în sezonul anterior de la Bucureşti, pe timp de noapte, către mare, destinat în principal tinerilor şi celor care doresc să călătorească spre litoral la cele mai mici preţuri, va fi prelungită pentru a include şi relaţia Sibiu - Râmnicu Vâlcea - Piteşti - Bucureşti şi retur.

Un alt avantaj pentru pasageri, la acest tren Regio Express (RE), este posibilitatea cumpărării online al biletelor, cu reducerea suplimentară de 5%.

Aşadar, cu plecare din Sibiu, după amiaza, la ora 18h36, va circula pe parcursul nopţii cu tranzit prin Bucureşti (plecare ora 03) şi va sosi pe litoral în cursul dimineţii, la Constanţa, ora 6h52 şi Mangalia ora 8h52, cu opriri în toate staţiunile de la malul mării.

Călătorii pot beneficia de importante reduceri. CFR Călători recomandă biletul dus-întors, care are o reducere de 10%. În plus, la trenurile cu regim de rezervare, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea suplimentară de 5%.
jooble.org