Bricul Mircea, promotor al staţiunii Mamaia

Bricul Mircea, promotor al staţiunii Mamaia(544)


În perioada 1 iulie – 10 august 2015, Nava Şcoală „Mircea”, velierul simbol al Forţelor Navale Române, se va afla în marş în Marea Mediterană, cu escale în porturile Civitavecchia, Barcelona, Marsilia si Bar.

Alături de rolul de navă-şcoală, „Mircea” a avut întotdeauna şi rolul de ambasador al României pe mările şi oceanele lumii. De această dată, marinarii români prezenţi la bordul velierului vor promova oficial destinaţiile turistice româneşti si statiunea Mamaia. În acest sens, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” ne-a solicitat şi le-am pus la dispoziţie broşurile de promovare a staţiunii Mamaia-Sat Vacanţă şi pliantul de nightlife în limba engleză şi italiană – realizate din bugetul ce provine din Taxa de Promovare Mamaia-Sat Vacanta. De asemenea, am făcut demersuri la Autoritatea Naţională pentru Turism pentru a le pune la dispoziţie şi materiale de promovare despre România, în vederea distribuirii în porturile de escală.

În toate porturile în care vor face escală, marinarii practicanţi vor purta tricouri imprimate cu sigla „Mamaia Style” şi vor distribui celor care vizitează nava brelocuri „Mamaia Style”. Aceste materiale de promovare sunt de asemenea realizate din taxa de promovare.
jooble.org