Accidente și infracțiuni pe șosele, în ultimele 24 de ore(529)


Astăzi, în jurul orelor 03.00, D. I. (bărbat, 47 ani) a condus un autoturism pe Dn 2 A, dinspre Constanța către Hârşova şi ajungând la Km 168 + 500 m, din cauza neatenției în conducere a pierdut controlul direcției de mers catre stânga a părăsit partea carosabila și s-a răsturnat.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporala ușoară a lui D. I. şi a lui D. V. M. (bărbat, 22 ani), pasager în autoturism pe locul dreapta față. 

Ieri, în jurul orelor 22.15, I. I. V. (bărbat, 25 ani) a condus un autoturism pe str. Eliberării din mun. Constanta, dinspre str. I. L. Caragiale către str. Dezrobirii şi ajungând în zona blocului IV16 sc A a surprins şi accidentat usor pe I. C. S. ( barbat, 20 ani ) care s-a angajat în traversare strazii prin loc nepermis si fără să se asigure pe bicicletă, din partea stângă a conducătorului auto.

Ieri, în jurul orelor 16.25, M. A.-V. ( barbat, 31 ani ) a condus un autoturism , pe bld. 1 Decembrie 1918 din mun. Constanţa, dinspre str. Bucureşti către bld. I.G.Duca, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat..


Ieri, în jurul orelor 23.00, S. D. N. ( barbat, 22 ani ) a condus un autoturism , pe str Eliberarii din mun. Constanta, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
        
jooble.org