Porsche căutat în Elveţia, descoperit în Constanța

Porsche căutat în Elveţia, descoperit în Constanța(568)


Ieri, în jurul orei 03.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negru Vodă au desfăşurat în zona de competenţă o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, în urma căreia au identificat la intrare in localitatea Negru Vodă un autoturism marca Porsche model Carrera 911 fără plăcuţe de înmatriculare pe care doi cetăţeni români încercau să-l scoată din ţară pe o platformă cu scopul de a-l înmatricula în R. Bulgaria.

Cei doi bărbaţi, conducătorul auto F.M. DANIEL, în vârstă de 32 de ani şi V.E. ALEXANDRU de 23 ani, domiciliaţi în municipiul Brăila, se deplasau cu un autovehicul marca Ford cu platformă pe care era transportat autoturismul în cauză. Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări in baza de date si au constatat ca autoturismul marca Porsche era semnalat ca fiind căutat în vederea confiscării de către autorităţile elveţiene.
Pasagerul din dreapta a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a cunoaşte faptul că acesta era căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Elveţia.
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 25.000 lei, la sediul S.P.F. Negru Vodă în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228, alin. 1 din Noul Cod Penal.

  
jooble.org