A lovit un jandarm și a spart geamul autoutilitarei(531)


Poliţiştii din cadrul Staţiunii Eforie au fost sesizaţi ieri după-amiază prin 112, cu privire la faptul că, pe aleea turistică din zona hotelului Belona, din Eforie Nord are loc un conflict, fapt pentru care la faţa locului s-a deplasat operativ patrula mixtă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist şi un lucrător al IJJ Constanta, cu o autoutilitară inscripţionată.

Echipajul ajuns la faţa locului, a identificat un grup format din mai multe persoane, constatând că două dintre ele au un comportament agresiv, fiind vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice.

La momentul intervenţiei, una dintre cele două persoane l-a lovit pe jandarm, spărgând şi un geam al autoutilitarei, fapt pentru care, ambele persoane au fost imobilizate şi conduse la sediul Poliţiei Staţiunii Eforie.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi distrugere.
Cei doi, identificaţi ca fiind P. M. A., de 27 de ani şi N. V., de 32 de ani, ambii domiciliaţi în localitatea Bărăganu, judeţ Constanţa, au fost prezentaţi Parchetului de pe lânga Judecătoria Constanţa, procurorul dispunând faţă de N. V., măsura controlului judiciar pe o durată de 60 zile, P. M. A., fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.
 
jooble.org