Vă vine să credeți? RADET se roagă de constănțeni să se debranșeze

Vă vine să credeți? RADET se roagă de constănțeni să se debranșeze(857)


Primarul Decebal Făgădău a decapitat conducerea RADET, zilele trecute. Noul director interimar pare să comunice mai mult cu presa și cu asociațiile de locatari, lucru pentru care foștii șefi ai regiei au fost criticați. Culmea, conducerea regiei a anunțat că îi va ajute pe constănțeni să se debranțeze de la rețea. Nu vă bucurați însă: nu pe toți și nu în orice condiții

Astfel, având în vedere obiectivul propus de a îmbunătăţii relaţiile de colaborare cu clienţii săi , RADET se adresează acestora cu următoarele precizări:

1. Referitor la procedura de deconectare/debranşare de la sistemul centralizat de energie termică valabilă în vara 2015, s-au constatat neîntelegeri privind modul de întocmire al anexei nr. 9 din formularul tipizat. Pentru a uşura completarea acesteia, invităm persoanele interesate să se adrese la sediile RADET Constanţa situate în Str. Dumitru Lemnea nr. 1-3 (zona Trocadero) şi Str. Brizei nr. 18, Bl. FD8 (zona Poarta 6). Pentru informaţii privind caracteristicile contoarelor de energie termică , vă stăm la dispoziţie cu informaţii la sediul RADET din str. Brizei nr. 18, sector contorizare , telefon : 0341461250.

2. De asemenea, RADECT informează consumatorii că in condominiile în care gradul de deconectare de la sistemul centralizat este peste 75-80% (au mai rămas cca. 2-3 apartamente conectate) este foarte probabil să numai existe posibilităţi tehnice de furnizare a agentului termic, motiv pentru care invităm asociaţiile de proprietari /locatari ca, în calitate de parte contractantă în relaţia cu RADET Constanţa să ne solicite în sezonul cald sprijin pentru deconectarea acestor apartamente fără a se urma procedura stabilită, având în vedere forta majoră care a dus la această situaţie. Pentru aceste cazuri RADET Constanţa analizează posibilitatea anulării taxelor de eliberare a avizului de deconctare în valoarea de 160 lei şi a celei de constatare şi executare a deconectării de 510 lei. Suma rezultată din anularea taxelor respective ar fi un ajutor financiar pentru achiziţionarea unei surse alternative de încălzire pentru proprietarii de apartamente ce se află în situaţiile menţionate mai sus.
 
jooble.org