Au tâlhărit o femeie în mijlocul bulevardului(543)


În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale în cazul unei tâlhării, au fost identificate alte două persoane, bănuite de participare la comiterea faptei.
La data de 03.12.2014 poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi de către o localnică , în vârstă de 39 de ani, cu privire la faptul că, în seara zilei de 03.12.2014, în timp ce aceasta se afla pe b-dul 1 Mai la intersecţie cu strada Aurora a fost acostată de 3 persoane necunoscute, care i-au smuls din mână un telefon mobil iar de pe umăr i-au smuls poşeta ce conţinea alte două telefoane mobile şi un portofel în care se aflau acte de identitate, carduri bancare şi suma de 450 lei.
Prima persoană bănuită de comiterea faptei a fost identificată de către poliţişti, la data de 21.01.2015, fiind Ş. ZABAR, de 19 ani, care a fost reţinută şi arestată.
Continuând cercetările poliţiştii BIC i-au identificat şi pe ceilalţi doi participanţi la comiterea faptei, respectiv A. SALI, de 25 de ani, din comuna Castelu şi Ş. C. de 17 ani, din Constanţa, fiindu-le documentat materialul probator sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.Prejudiciul în valoare totală de 4000 lei a fost recuperat integral.
Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Castelu cei doi au fost depistaţi luându-se faţă de aceştia măsura reţinerii preventive pentru o perioadă de 24 de ore. Aceștia vor fi preezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa în vederea sesizării judecătorului de drepturi şi libertăţi pentru luarea măsurii arestării preventive.      
jooble.org