Şoferi fără permis depistaţi în trafic(545)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în zona de competenţă doi cetăţeni români care conduceau o autoutilitară, respectiv un moped, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

În data de 15.06.2015, în jurul orei 20.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Cernavodă au oprit pentru control, în zona de competenţă, o autoutilitară marca Ford condusă de cetăţeanul român S.A. de 32 ani.
Verificările au stabilit faptul că bărbatul aflat la volan nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

în aceeaşi zi, o oră mai devreme, în zona de competenţă a S.P.F. Cernavodă a fost identificat cetăţeanul român B.I. de 29 ani care conducea un moped marca Yiben fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrări penale pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 335, alin. 1 din Codul Penal.
 
jooble.org