Transport ilegal de lemne, la Cernavodă

Transport ilegal de lemne, la Cernavodă(540)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în zona de competenţă un cetăţean român care transporta, cu o autoutilitară, cantitatea de 7,44 metri cubi de material lemnos fără documente justificative.

În data de 15.06.2015, în jurul orei 18.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Cernavodă au oprit pentru control, în zona de competenţă, o autoutilitară marca Iveco înmatriculată în România şi condusă de cetăţeanul român P.M., în vârstă de 29 de ani.
În urma controlului a fost descoperită cantitatea de 7,44 metri cubi de material lemnos din specia fag pentru care bărbatul nu a putut prezenta la control documente justificative.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de material lemnos, evaluată la aproximativ 2.000 lei, care ulterior a fost lăsată în custodia Ocolului Silvic Hârşova, iar bărbatul în cauză, domiciliat pe raza judeţului Vrancea, a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 lei conform art. 19, alin. 1 din Legea 171/2010.
 
jooble.org