Accidentele produse ieri(558)


Ieri, în jurul orelor 08:10, H.D. ( bărbat de 49 ani din Valu lui Traian) , fiind sub influienţa băuturilor alcoolice ( 0,/14 mg/l alcool pur în aerul expirat), a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe DN3, prin localitatea Valu lui Traian, dinspre Murfatlar către Constanţa, pe banda a II-a de circulaţie şi ajungând la trecerea de pietoni din dreptul minimarketului Andra Internaţional, datorită nepăstrării unei distanţe corespunzătoare, intră în coliziune faţă – spate cu autoturismul marca Dacia Logan, condus de D.I. (bărbat de 49 ani din Adamclisi) , care la rândul său este proiectat în spatele autoturismului marca Dacia logan, care era condus de S.A. (bărbat de 47 ani din Murfatlar). În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui J.I. (bărbat de 25 ani din Ciocârlia), pasager în autoturismul Daewoo Matiz.

În jurul orelor 10:12, P.L.( bărbat de 63 ani din Constanţa), a condus autoturismul marca Renault Laguna pe str. Mircea cel Bătrîn, dinspre str. Nicolae Iorga către str. Ion Raţiu şi ajungând în dreptul staţiei de autobuz Spitalul Judeţean, surprinde şi accidentează pe minorul A.T. ( 14 ani din Adamclisi) , care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără ca să se asigure din stânga conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.

În jurul orelor 10:36 TH. ( bărbat de 63 ani din Constanţa), a condus autoturismul marca Mazda CX, pe str. Aurel Vlaicu, dinspre Bdul Mamaia către Bdul Tomis şi ajungând la interscţie cu aleea de acces către Bdul A. Lăpuşneanu, virează stânga ocazie cu care surprinde şi accidentează pe Ţ.V. ( bărbat de 73 ani din Constanţa) , care s-a angajat în traversarea străzii pe la colţul intersecţiei fără ca să se asigure, din stânga conducătorului auto.  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului. 
jooble.org