Război în PSD Constanța(810)


Nicușor Constantinescu a organizat astăzi o conferință de presă chiar în sediul PSD Constanța, timp în care Nicolae Moga a trimis un comunicat de presă, cu fotografie atașată, în care spune că primul nu mai este nici măcar membru de partid.

Iată comunicatul:

Organizatia Judeteana a PSD Constanta, prin presedinte interimar Nicolae Moga va aduce la cunostinta urmatoarele:
- Am luat act de o serie de documente ce au fost elaborate si transmise presei de domnul Constantinescu Nicusor Daniel, sens in care doresc sa va supun atentiei urmatoarele:
1. In conformitate cu rezolutia Consiliului National al PSD, d-nul Constantinescu Nicusor Daniel nu mai este presedinte executiv al Organizatiei Judetene a PSD Constanta fiind suspendat din aceasta functie;
2. In conformitate cu prevederile statutului PSD, functia de prim-vicepresedinte nu exista;
3. Actiunile intreprinse de domnul Constantinescu Nicusor Daniel sunt inafara statutului, fiind niste actiuni facute in nume personal si nu reprezinta sub nici o forma pozitia Organizatiei Judetene a PSD Constanta;
4. Organizatia Judeteana a PSD Constanta se delimiteaza de toate aceste actiuni intreprinse de domnul Constantinescu Nicusor Daniel si va readuce in atentie faptul ca Organizatia Judeteana PSD Constanta este condusa legal si statutar de subsemnatul, numit interimar de către conducerea centrala a PSD, urmare demisiei din functia de presedinte a domnului Mazare Radu-Stefan.
5. Conferinta de presa organizata, azi, 12-06-2015, de domnul Constantinescu Nicusor Daniel nu reprezinta punctul de vedere al Organizatiei Judetene PSD Constanta.
PRESEDINTE
Nicolae Moga
 
jooble.org