Cine sunt consilierii locali ai Constanței. Gabriel Candidatu - șters, domnule, șters

Cine sunt consilierii locali ai Constanței. Gabriel Candidatu - șters, domnule, șters(2302)


Ați auzit vreodată de Gabriel Candidatu? Probabil că nu. Vă spunem noi acum că omul este consilier local în Consiliului Municipal Constanța. Cu un nume parcă predestinat, a candidat și pentru funcții importante în statul român, dar nu prea i-a ieșit. A vrut să fie parlamentar din partea partidului fondat de cel care este acum în închisoare și va mai sta mulți ani acolo, Dan Diaconescu. A eșuat.

Gabriel Candidatu este una dintre cele mai șterse figuri ale Consiliului Municipal Constanța. Nu l-am văzut luând cuvântul, nu l-am văzut propunând ceva util în ședințe, darămite să propună vreo hotărâre de consiliu.

Singura dată când colegii săi au avut dovada că Gabriel Candidatu este totuși înzestrat cu darul vorbirii a fost când acesta a avut onoarea de a prezida o ședință. Onoare sau supliciu, nu suntem siguri, dar mai degrabă a doua variantă este valabilă, dacă ne aducem aminte grozavele chinuri lingvistice la care a fost supus dl. Candidatu în timpul citirii proiectelor de hotărâri.

Îi mulțumim totuși consilierului local pentru că ne-a ușurat munca astăzi: în ceea ce privește activitatea sa, putem spune numai că face parte din comisia 4 pentru activități științifice, învățământ, sănătate, cultură, sport, culte și protecție socială. S-a mai remarcat prin faptul că, anul trecut, când s-a dat drumul la traseism, a fost unul dintre cei care a pupat poala PSD-ului. În rest, nimic. De remarcat însă că îi place să experimenteze diverse partide, de-a lungul timpului îmbrățișând atât doctrina PRM, cât și pe cea a PNȚCD.

În ceea ce privește averea sa, fostul candidat ”al poporului” are 13 hectare de teren arabil, o unitate de producție și o casă în Cogealac, un apartament în Constanța, o rablă de Ford din 1988. Veniturile sale sunt relativ modeste: 3.000 de euro din închirierea de teren agricol, 5.000 de lei din vânzarea de cereale și 7.000 de lei din indemnizația de consilier municipal. Nu are datorii.
jooble.org