Hoți de buzunare arestați preventiv(807)


Ieri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 1 din Constanţa şi cu sprijinul de specialitate al lucrătorilor S.O.S. au documentat activitatea infracţională a lui D. Vasile de 52 de ani, C. NICULINA de 44 de ani, ambii din municipiul Constanţa, a lui M. SOTIR de 35 de ani, din oraşul Techirghiol şi a lui O. MUSI de 41 ani, din oraşul Năvodari, în sarcina primilor trei fiind reţinută comiterea a 4 infracţiuni de furturi din buzunare şi poşete, în mijloace de transport în comun din Constanţa, fapte săvârşite în perioada 09.02 - 22.05.2015, creând un prejudiciu de 1.750 lei.

În sarcina lui O. MUSI, oamenii legii au reţinut comiterea a 2 infracţiuni de tăinuire în legătură cu faptele mai sus menţionate.

D. VASILE, C. NICULINA şi O. MUSI au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, iar în urma prezentării acestora în faţa instanţei de judecată au fost arestaţi preventiv.

Prejudiciul a fost recuperat în parte şi predat părţilor vătămate. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.
jooble.org