Crin Antonescu îl atacă dur pe Ponta. Vezi de ce

Crin Antonescu îl atacă dur pe Ponta. Vezi de ce(1115)


Preşedintele PNL, Crin Antonescu, este nemulțumit de măsurile economice adoptate de Guvernul Ponta. ”Este încă neclar ce vrea să facă guvernarea", a spus el. A mai înduclit puțin pastila amară spunând că  Guvernul a avut puţine şanse de a-şi pune "amprenta" pe bugetul de stat, existând "foarte puţin loc pentru imaginaţie".
”Dezvoltarea-i necesară pentru această ţară, indiferent că suntem de dreapta, de stânga, liberali sau socialişti. Cred că şi cei din sistemul bugetar sunt interesaţi ca domeniul privat să meargă bine, pentru că în fond salarizarea lor, finanţarea instituţiilor publice, bugetare, la care lucrează depinde de bugetul de stat alimentat până la urmă de acest sector", a explicat acesta, a declarat acesta, la emisiunea ”După 20 de ani”, difuzată de Pro TV. El a mai precizat că este vorba de o perioadă în care Guvernul a trebuit să "înjghebe" un buget cu puţine şanse de a avea "o perspectivă, o personalitate, o amprentă".
"A fost un buget din toată nevoia – cum se spune în popor – şi sigur că rămâne ca în cursul lunilor următoare şi perioadei următoare, trecând nişte hopuri care au ţinut şi de vizitele cele mai recente ale FMI, unde au existat câteva mişcări ca să spun aşa dictate, că asta e situaţia, să înceapă Guvernul încet, încet, cât se poate de repede, cât e posibil, realist de repede să creeze, să mute pe această tablă", a mai susţinut Antonescu, citat de Mediafax.
Antonescu a mai spus că ”sub constrângerile din ce în ce mai multe şi din ce în ce mai dure ale unor acorduri cu FMI, există foarte puţin loc pentru imaginaţie, cretivitate politică şi ideologică sau doctrină. Este până la urmă o luptă aproape disperată de a gestiona sau de a salva de scufundare sau de avarie o ambarcaţiune pe care de fapt nici nu o pilotezi", a replicat Antonescu. Una dintre măsurile pe care PNL insistă este, a spus președintele PNL, cota unică de 16%.
jooble.org