Aproximativ 700 litri de motorină confiscaţi la Cernavodă

Aproximativ 700 litri de motorină confiscaţi la Cernavodă(336)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în zona de competenţă a S.P.F. Cernavodă un cetăţean român care transporta, cu un autovehicul, cantitatea de 200 litri produs petrolier fără documente justificative. În urma cercetărilor, în zonă au mai fost descoperite abandoante trei butoaie metalice, încărcate cu 480 litri de motorină.

În data de 15.05.2015, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Cernavodă au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autovehicul marca Ford Transit condus de cetăţeanul român M.V., în vârstă de 36 de ani.
În urma controlului, în autovehicul a fost găsită cantitatea de 200 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, depozitată în 10 bidoane din plastic, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă.
În continuarea cercetărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit, abandonate pe malul Dunării, ascunse în vegetaţie, trei butoaie metalice, încărcate cu 480 litri produs petrolier cu miros de motorină.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cei 680 de litri de produs petrolier conform procedurilor legale şi existând suspiciuni în privinţa provenienţei au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi complicitate la delapidare, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 295 din Noul Cod Penal.
jooble.org