Hoț pasionat de BMW

Hoț pasionat de BMW(549)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial P.F. Constanţa, în cooperare cu poliţişti din cadrul Compartimentului Furturi Auto al I.P.J. Constanţa, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, în urma căreia au identificat, în municipiul Constanţa, un autoturism de lux marca BMW model X5 despre care deţineau informaţii că este căutat în vederea confiscării.

La volanul autoturismului oprit în trafic se afla cetăţeanul român S.M.T, în vârstă de 34 de ani, domiciliat în municipiul Constanţa, care a declarat faptul că este proprietarului bolidului de lux.
Condus la sediul Gărzii de Coastă pentru verificările specifice, conducătorul auto a declarat că a intrat în posesia autoturismului în urma unui schimb de autovehicule, plus o sumă de bani pe care a plătit-o în rate unui alt cetăţean român, fără a cunoaşte faptul că autoturismul achiziţionat este declarat furat.
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul în cauză, declarat furat de autorităţile din Italia din data de 16.09.2011 şi evaluat la aproximativ 30.000 de euro, în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „tăinuire”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 1 din Noul Cod Penal.
 
jooble.org