Percheziții la traficanții de droguri(380)


Astăzi, la ora 11.30, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au derulat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc și a operațiunilor ilicite cu substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive.

Astfel, au fost puse în executare 9 mandate de percheziții domiciliare în Constanța, Ovidiu și Valu lui Traian.

Acțiunea a vizat un grup infracțional organizat, care în perioada 2014 – 2015, a pus în vânzare droguri de risc și substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive pe raza municipiului Constanța.

În urma descinderilor oamenii legii au fost identificat o instalație pentru cultură de canabis ”in door”, 30 gr. de marijuana, 3 kg. de substanță vegetală susceptibilă a avea proprietăți psihoactive și 800 gr. de substanță pulverulentă susceptibilă a avea aceleaşi proprietăţi.

Poliţiştii B.C.C.O. au condus la D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanța 7 persoane care sunt bănuite de comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, cultivarea și punerea în vânzare a drogurilor de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Acţiunea poliţiştilor s-a derulat sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, sprijiniți logistic și operativ de către S.R.I. - Direcția Județeană Constanța, I.P.J. Constanța - Serviciul Criminalistic, I.J.J. Constanța și G.M.J. Constanța.
 
jooble.org