Elevă a colegiului Mihai Eminescu, acuzată că ar practica videochat(452)


Conducerea Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" din Constanţa a început o anchetă, după ce mai multe fotografii cu una dintre elevele unităţii de învăţământ, îmbrăcată sumar, au apărut pe un site de adulţi, fata susţinând că ea doar a trimis fotografiile respective, fără a practica videochat-ul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, conducerea Colegiului Naţional Mihai Eminescu a aflat, joi, din presă, de faptul că una dintre eleve, clasa a XI-a, în vârstă de 18 ani, are fotografii postate pe un site de videochat.

Adolescenta a spus conducerii colegiului că a făcut mai multe fotografii îmbrăcată sumar şi că le-a trimis către site-ul respectiv, dar că nu a practicat videochat-ul.

Fata susţine că situaţia era cunoscută de alţi patru - cinci elevi ai colegiului şi că aceştia ar fi trimis fotografiile respective către mass-media.

Comisia de Cercetare Disciplinară din cadrul Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" se va întruni, vineri, pentru a analiza atât situaţia fetei, cât şi a celor patru - cinci colegi ai săi, bănuiţi că au ştiut despre existenţa pozelor respective, urmând ca la final să fie stabilite măsurile disciplinare care se impun.

Sursa: Mediafax.ro
jooble.org